Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

𝐀𝐥𝐛𝐚 𝐁𝐚𝐬𝐜𝐡𝐞𝐭 𝐂𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞

octombrie 14, 2023 @ 10:00 17:00

„𝐀𝐥𝐛𝐚𝐁𝐚𝐬𝐜𝐡𝐞𝐭𝐂𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞” primul turneu de Streetball 3×3 – masculin continuă și sâmbătă, 21 octombrie 2023, la Sebeș.

Formează-ți echipa și vino să fii parte a unui spectacol baschetbalistic de excepție!

📅𝗗𝗮𝘁𝗮 s𝗶 𝗹𝗼𝗰𝗮ț𝗶𝗮

𝗦𝗲𝗯𝗲ș: Sâmbătă, 21 octombrie, ora 10.00, Piața Primăriei

🏆𝗩𝗿𝗲𝗶 𝘀a 𝗳𝗶𝗶 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗶t𝗶𝗲?

Accesează link-ul https://judetul-alba.ro/anunturi/ pentru înscriere și detalii suplimentare.

𝐀𝐥𝐛𝐚𝐁𝐚𝐬𝐜𝐡𝐞𝐭𝐂𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞 un eveniment organizat de Consiliul Județean Alba în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia și Primăria Municipiului Sebeș, cu sprijinul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

#AlbaBaschetChallenge#Streetball3x3#Alba#sport#tineret

S-a dat startul primei ediții a turneului de Streetball 3×3 – masculin, dedicată liceenilor din județul Alba – „𝐀𝐥𝐛𝐚𝐁𝐚𝐬𝐜𝐡𝐞𝐭𝐂𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞”🏀

⛹️‍♂️10 echipe de liceeni din județul Alba: Număru 1, BGK Boys, Data Viitoare, The Wavers, The Shooters, B.C. Viitorul Bărăbanț, Șoimii Carpatini, Cavalerii, BBC Sebeș și Economic și-au demonstrat abilitățile sportive și spiritul competitiv la prima competiție de Streetball 3×3 – masculin în Cetatea Alba Carolina.

🏀Jocul s-a disputat pe un teren de baschet 3×3, cu un singur panou iar fiecare echipă a avut în componență 4 jucători (3 pe teren și o rezervă). Meciurile s-au desfășurat sub atenta supraveghere a arbitrilor Doru ISPAS – directorul turneului, Valter NAGLIS, Ioana MAN și Andreea VLAD, a oficialilor Adriana IORDACHE, Maria POP și Ana Maria BRADEA și a asistentului medical Diana Luca.

🎤Atmosfera a fost incendiară, MC Kotto și DJ Radu au făcut show pe teren susținând echipele.

Finala mică s-a desfășurat între BGK Boys – de la Colegiul Național „Bethlen Gabor” din Aiud și B.B.C. Sebeș – echipă mixtă formată din elevi de la Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș, Liceul Tehnologic și Colegiul Tehnic Apulum Alba Iulia, iar finala mare între The Shooters – de la Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan” Alba Iulia și Număru’ 1 – echipă mixtă formată din elevi de la Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan” Alba Iulia și Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia.

🏆Echipa câștigătoare a primului turneu de Streetball 3×3 – masculin „𝐀𝐥𝐛𝐚𝐁𝐚𝐬𝐜𝐡𝐞𝐭𝐂𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞”, este The Shooters🥇, urmată de echipa Număru’ 1🥈 și de echipa B.B.C. Sebeș🥉.

Vă așteptăm și sâmbătă, 21 octombrie, ora 10.00, la Sebeș pentru un nou spectacol baschetbalistic de exceptie!

🏀„𝐀𝐥𝐛𝐚𝐁𝐚𝐬𝐜𝐡𝐞𝐭𝐂𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞” un eveniment organizat de Consiliul Județean Alba în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia și Primăria Municipiului Sebeș.

#AlbaBaschetChallenge#Streetball3x3#Alba#sport#tineret

_______________________

Descoperă senzația streetball 3×3 la 𝐀𝐥𝐛𝐚𝐁𝐚𝐬𝐜𝐡𝐞𝐭𝐂𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞! 🏀Primul turneu de streetball 3×3, dedicat liceenilor, vine în forță la Alba Iulia și Sebeș!

Formează-ți echipa și vino să fii parte a unui spectacol baschetbalistic de excepție!

📅𝗗𝗮𝘁𝗮 ș𝗶 𝗹𝗼𝗰𝗮ț𝗶𝗮

𝗔𝗹𝗯𝗮𝗜𝘂𝗹𝗶𝗮: Sâmbătă, 14 octombrie, ora 10.00, latura de vest a Cetății Alba Carolina

𝗦𝗲𝗯𝗲ș: Sâmbătă, 21 octombrie, ora 10.00, Piața Primăriei

🏆𝗩𝗿𝗲𝗶 𝘀ă 𝗳𝗶𝗶 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗶ț𝗶𝗲?

Accesează link-ul https://judetul-alba.ro/anunturi/?swcfpc=1 pentru înscriere și detalii suplimentare.

𝐀𝐥𝐛𝐚𝐁𝐚𝐬𝐜𝐡𝐞𝐭𝐂𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞 un eveniment organizat de Consiliul Județean Alba în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia și Primăria Municipiului Sebeș.

#AlbaBaschetChallenge#Streetball3x3#Alba#sport#tineret

Prima ediție a turneului de Streetball 3×3 – masculin, dedicată liceenilor din județul Alba – „𝐀𝐥𝐛𝐚𝐁𝐚𝐬𝐜𝐡𝐞𝐭𝐂𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞” s-a încheiat astăzi la Sebeș.

⛹️‍♂️8 echipe de liceeni din județul Alba, formate din 4 jucători (3 pe teren și o rezervă): Hoopers, The Shooters, BC Viitorul Bărăbanț, BGK Boys, Revenge, Șoimii Carpatini, BBC Sebeș și IODC și-au demonstrat abilitățile sportive și spiritul competitiv la prima competiție de Streetball 3×3 – masculin, de data aceasta în Piața Primăriei Municipiului Sebeș.

🏀Jocul disputat pe un teren de baschet 3×3 a fost arbitrat de Doru ISPAS – directorul turneului, Valter NAGLIS și Ioana MAN. Partea tehnică a fost asigurată de oficialii Maria POP și Tudor MUNTEAN, iar asistența medicală de Diana Larisa LUCA.

🎤A fost un spectacol baschetbalistic captivant, prezentat de MC Kotto și DJ Radu.

🤼‍♂️Finala mică s-a disputat între IODC – Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia și THE SHOOTERS – Colegiul Național Horea Cloșca și Crișan Alba Iulia, iar în finala mare între BBC Sebeș – Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș cu REVENGE – Colegiul Național Horea Cloșca și Crișan Alba Iulia.

🥇BBC Sebeș este echipa câștigătoare a primului turneu de Streetball 3×3 – masculin „𝐀𝐥𝐛𝐚𝐁𝐚𝐬𝐜𝐡𝐞𝐭𝐂𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞”, desfășurat astăzi la Sebeș, urmată pe locul 🥈de REVENGE și pe locul🥉de IODC.

𝐀𝐥𝐛𝐚𝐁𝐚𝐬𝐜𝐡𝐞𝐭𝐂𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞 un eveniment organizat de Consiliul Județean Alba în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia și Primăria Municipiului Sebeș, cu sprijinul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

#AlbaBaschetChallenge#Streetball3x3#Alba#sport#tineret

GRATUIT Intrarea Libera

Consiliul Judetean Alba

Vezi site-ul web Organizator

Cetatea Alba Carolina

Alba Iulia, România + Hartă Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *